Despre Noi

Scoala noastra de salsa a aparut din dorinta de a dansa SALSA! Este poate un motiv simplu, dar este motivul fundamental pentru care exista Salsa Factory.Prin cursurile noastre ne dorim sa deschidem usa catre lumea aparte a dansului latino tuturor celor care vor sa descopere ce inseamna ritmurile fierbinti latino (salsa, bachata, afro-rumba, paghanga, kizomba). In plus, va garantam ca la sfarsitul cursurilor veti pleca acasa plini de energie, dar si cu noi prieteni in lista de Facebook. Ce modalitate mai potrivita de socializare decat in pasi de dans?Inca din anul 2008, de la infiintare, Salsa Factory a obtinut premii importante la concursuri internationale si multiple titluri de campioni ai Romaniei, totul culminand cu intrarea in primele 10 perechi din lume in anul 2010, atat la salsa cat si la bachata! Pana astazi perfomatele ne-au urmat, iar noi continuam sa muncim si sa reprezentam scoala si dansul salsa la cel mai inalt nivel.Instructorii Salsa Factory au un background solid in lumea dansului. Ei au invatat si si-au consolidat pasii si tehnica de dans in cadrul scolii noastre, dar si cu ajutorul unor instructori recunoscuti la nivel international. In plus, participand la numeroase congrese internationale din Europa, cat si din America sau Puerto Rico, au dobandit cunostinte suplimentare in dansurile latino sau din alte dansuri complementare.Insa cel mai important atu al instructorilor Salsa Factory il constituie pasiunea pentru salsa si dorinta de a invata elevii scolii ce inseamna si cum se danseaza salsa, pentru ca apoi fiecare cursant sa ajunga sa descopere cum se simte salsa.

Cum a inceput totul?

Simona Petric si Valentin Stefan au pus bazele Salsa Factory in anul 2008 si acestia au pornit la drum cu doar cativa elevi, iar la ora actuala Salsa Factory are sute de elevi si continua sa impartaseasca dragostea pentru dans tuturor celor care doresc sa le urmeze cursurile!

Impreuna, cei doi, au reusit sa adune zeci de participari la concursuri interne si internationale, precum si numeroase premii si titluri de Campioni Nationali.
In 2011 Simona Petric se muta in Puerto Rico, devenind Campioana Mondiala la concursul international Puerto Rico Salsa Open, la sectiunea Solo Femei, iar Salsa Factory merge mai departe intr-o noua formula.Stilurile de dans pe care le puteti urma in cadrul scolii sunt salsa (Los Angeles style, New York style, Puertorican style), bachata, merengue, cha cha, zouk, rueda, dar puteti urma si cursuri de man styling, lady styling, dansuri de grup, rumba cubana, pachanga, reggaeton, cursuri de coregrafie si muzicalitate.

Perfectionarea stilului si a tehnicii de dans reprezinta un proces continuu pentru instructorii Salsa Factory. Este important pentru noi sa fim mereu in pas cu evolutia dansului si sa transmitem mai departe elevilor nostri tot ceea ce noi invatam. Mai mult decat atat, incercam sa transmitem pasiunea noastra pentru salsa si dans in general nu doar prin cursuri, dar si prin showurile originale pe care le pregatim.

Salsa Factory este una dintre cele mai bine cotate scoli de salsa din Romania, dobandind un numar semnificativ de participari la competitii si premii la campionate nationale si internationale de salsa si bachata.

In timp, Salsa Factory si-a definit un stil propriu, un stil recunoscut de foarte multi organizatori de evenimente de salsa din Romania, cat si din afara tarii, fiind adesea invitati sa predam la festivaluri interne si internationale. Inovam, venim mereu cu idei aparte si incercam sa surprindem publicul cu showurile noastre in fiecare an.
Salsa Factory este scoala si grupul de preteni pe care il cautati! Pe langa dansurile pe care le puteti invata, scoala noastra va pune la dispozitie coregrafi cu ajutorul carora puteti participa la diverse concursuri sau puteti face parte dintr-o trupa!
De asemenea, Salsa Factory va poate ajuta cu dansul mirilor sau poate dansa la diverse evenimente private, avand in repertoriu multe momente foarte apreciate de public!Scoala noastra de salsa a aparut din dorinta de a dansa SALSA! Este poate un motiv simplu, dar este motivul fundamental pentru care exista Salsa Factory.Prin cursurile noastre ne dorim sa deschidem usa catre lumea aparte a dansului latino tuturor celor care vor sa descopere ce inseamna ritmurile fierbinti latino (salsa, bachata, afro-rumba, paghanga, kizomba). In plus, va garantam ca la sfarsitul cursurilor veti pleca acasa plini de energie, dar si cu noi prieteni in lista de Facebook. Ce modalitate mai potrivita de socializare decat in pasi de dans?Inca din anul 2008, de la infiintare, Salsa Factory a obtinut premii importante la concursuri internationale si multiple titluri de campioni ai Romaniei, totul culminand cu intrarea in primele 10 perechi din lume in anul 2010, atat la salsa cat si la bachata! Pana astazi perfomatele ne-au urmat, iar noi continuam sa muncim si sa reprezentam scoala si dansul salsa la cel mai inalt nivel.Instructorii Salsa Factory au un background solid in lumea dansului. Ei au invatat si si-au consolidat pasii si tehnica de dans in cadrul scolii noastre, dar si cu ajutorul unor instructori recunoscuti la nivel international. In plus, participand la numeroase congrese internationale din Europa, cat si din America sau Puerto Rico, au dobandit cunostinte suplimentare in dansurile latino sau din alte dansuri complementare.Insa cel mai important atu al instructorilor Salsa Factory il constituie pasiunea pentru salsa si dorinta de a invata elevii scolii ce inseamna si cum se danseaza salsa, pentru ca apoi fiecare cursant sa ajunga sa descopere cum se simte salsa.

Premii si participari la concursuri

2013 – Locul 1 – Cea mai buna trupa de salsa din Romania – Vama Veche, Romania

2012 – Locul 3 – Salsa, Balkan Salsa Contest – Borovets, Bulgaria2012 – Locul 1 – Bachata, World Latin Dance Cup Qualifications – Bucharest

2012 – Locul 2 – Salsa, World Latin Dance Cup Qualifications- Bucharest

2011 – Locul 8 – Bachata, World Latin Dance Cup – Las Vegas

2011 – Locul 13 – Salsa, World Latin Dance Cup – Las Vegas

2011 – Locul 15 – Salsa, World Latin Dance Cup – Las Vegas

2011 – Locul 11 – Bachata, World Latin Dance Cup – Las Vegas

2011 – Locul 1 – Bachata, Campionatul National de Bachata, Galati

2011 – Locul 1 – Bachata, Calificari pentru WLDC, Las Vegas

2011 – Locul 1 – Bachata, Concurs international – Borovet, Bulgaria

2011 – Locul 1 – Salsa, Concurs international – Borovet, Bulgaria

2011 – Locul 3 – 7’th Fanta Dance Fiesta, Bulgaria

2010 – Locul 5 – World Latin Dance Cup Bachata Division, San Diego, California – USA

2010 – Locul 7 – World Latin Dance Cup Salsa Division, San Diego, California – USA

2010 – Locul 3 – Christmass Salsa Ball – Bulgarian Finals, Sofia, Bulgaria

2010 – Locul 3 – Calificari World Latin Dance Cup Borovet, Bulgaria

2010 – Locul 1 – Calificari World Latin Dance Cup Bucuresti, Romania

2010 – Locul 20 – Puerto Rico Salsa Open, San Juan – Puerto Rico

2010 – Locul 4 – Calificari World Latin Dance Cup, Bulgaria

2010 – Locul 4 – Calificari World Latin Dance Cup, Bulgaria

2010 – Locul 1 – Calificari Puerto Rico Salsa Open, Bucuresti

2009 – Locul 1 – Dance Masters, Salsa Section, Bucuresti

2009 – Locul 2 – Calificari World Salsa Championship Mamaia, Romania

2009 – Locul 5 – Calificari World Salsa Championship Sofia, Bulgaria

2008 – Locul 3 – Calificari World Salsa Championship Mamaia, Romania

2008 – Locul 3 – Calificari World Salsa Championship Sofia, Bulgaria

Asadar, la Salsa Factory ai toate ingredientele pentru a invata sa dansezi si pentru a te distra. Ce mai lipseste? TU lipsesti!
Hai la cursurile noastre!

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008